Banaanpannenkoekjes

Banaanpannenkoekjes, dat is echt zo een gerechtje voor de zondagochtend. Hoewel ik het ook prima vind smaken op een dinsdag of een willekeurige donderdag. 
Wat ik bedoel te zeggen: Gewoon lekker maken wanneer je er zin in hebt en dan genieten!
Deze keer maakte ik ze met kokos, blauwe besjes en heel veel kaneel!

img_2847

Prak 1 banaan fijn met een vork.
Klop in een kom 2 eieren samen met 15 gram kokosrasp. Roer er de geprakte banaan door en ongeveer 50 gram blauwe bessen. Dit mogen verse zijn of ontdooide uit de vriezer.
Doe een beetje kokosolie in een koekenpan en maak kleine pannenkoekjes van 2 of 3 eetlepels beslag. Als de onderkant mooi goudbruin is, draai je ze om. 
Stapel de pannenkoekjes op een bord en garneer met een beetje kokosrasp en blauwe besjes. Het oog wil tenslotte ook wat. 😉
Strooi er nu naar hartelust kaneel over. I love kaneel!
Je kan er ook nog een beetje kokosyoghurt bij serveren maar dat hoeft zeker niet.
Als je er teveel gebakken hebt, is dat helemaal niet erg. Koud zijn ze namelijk ook super lekker.


 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *