Hoofdpijn, wie kent het niet?

Hoofdpijn: in veel gevallen kan je er echt iets aan doen!

Helaas heeft bijna iedereen er wel eens (of vaak) mee te maken.
Ik heb er in het verleden echt heel erg vaak last van gehad. En dan niet een klein beetje pijn, nee echt heel erg. Geen licht kunnen verdragen, misselijk en zelf overgeven. Als het weer eens zo ver was dan sleepte ik me letterlijk door de dag al dan niet met een paar pijnstillers. Die overigens amper hielpen. Deze hoofdpijnaanvallen had ik toch zeker wel een paar keer in de maand soms inderdaad heel hevig en gelukkig soms ook wel eens iets minder erg.

In maart 2013 besloot ik “anders” te gaan eten. Ik las op het internet dat (verkeerde) voeding veel invloed kan hebben op onze gezondheid en ik wilde dat wel eens uitproberen. Ik schrapte bepaalde voedingsmiddelen van mijn menu en je gelooft het of niet maar na een weekje ontwenningsverschijnselen heb ik nooit meer hoofdpijn gehad. (Oké, als ik grieperig ben, voel ik nog wel eens een zeurend gevoel in mijn hoofd maar dat heeft dan met de verkoudheid te maken en voelt heel anders dan de hoofdpijn van vroeger.)

fullsizeoutput_841

Kortom: komt hoofdpijn jou bekend voor? En zou je er nu eindelijk wel eens van af willen zonder (zware) pijnstillers te slikken?
Bel of mail mij voor een afspraak en dan gaan we samen een plan opstellen om jouw voedingspatroon zo te wijzigen dat je van je hoofdpijn af komt. Natuurlijk houd ik rekening met je persoonlijke situatie zodat het haalbaar en succesvol zal zijn!
Lieve groet,
Karin


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *