Info-avond “Gezonde Voeding”

Op dinsdag 28 maart organiseert Food for Balance een info-avond over Gezonde Voeding.

Wat houdt deze info-avond precies in?
Ik vertel je om te beginnen in het kort mijn verhaal. Waarom en hoe ik het roer omgegooid heb en wat mij dat heeft gebracht.
Ik ga je ook van alles vertellen over gezonde voeding. Waarom is dat eigenlijk zo belangrijk voor je. Wat zou je dan precies moeten eten. En wat kan je beter laten staan. Waar moet je op letten tijdens het doen van de boodschappen.
Hoe kan je er voor zorgen dat een gezond voedingspatroon ook in jouw leven past.
Wat eet je bijvoorbeeld als je niet thuis bent.
Dit is een kleine greep uit de onderwerpen die tijdens deze avond besproken worden.
De info-avond is gewoon bij mij thuis aan de eettafel. Gezellig huiselijk en als er vragen zijn over “mijn voeding en keuken” dan kan ik je dus gelijk van alles laten zien als dat zo uitkomt.
Ook zal ik een demonstratie geven hoe je een “oerbrood” (schrik niet: dit is een voedzaam en gezond alternatief voor de doorsnee boterham) maakt. Je krijgt het recept uiteraard mee naar huis zodat je het thuis ook kan maken.
Natuurlijk zorg ik voor thee/koffie met een home-made lekkernij.
Kom jij ook gezellig? Ik houd de groep klein, dus er is plek voor maximaal 10 personen.
Wanneer: Dinsdag 28 maart van 20:00 tot ca. 22:00 uur
Kosten: € 17,50 per persoon
Waar: Pastoor Verbakelstraat 17 in Budel-Schoot
Wil jij je aanmelden, stuur dan een mail naar info@foodforbalance.nl.
Je aanwezigheid is gegarandeerd zodra je betaald hebt.
De avond zal niet door gaan als er minder dan 5 deelnemers zijn. In dat geval krijg je dat 4 dagen van te voren te horen en stort ik het reeds overgemaakte bedrag natuurlijk meteen naar je terug.
Mocht je niet kunnen op deze dag, geef dan even aan als je het wel leuk vindt om een keer te komen dan kan ik wellicht rekening houden met je wensen als ik een nieuwe info-avond plan.
Of kan je misschien zelf een groep van minimaal 5 en maximaal 10 personen samenstellen en vind je het leuk om met deze personen een info-avond bij te wonen. Dat kan ook hoor! Dan plannen we in overleg een datum en ben je dus die avond alleen met bekenden. (Denk aan vrienden/vriendinnen, familie, buurtgenoten, collega’s enz)
Ik hoop je binnenkort op een van de info-avonden te kunnen verwelkomen.

Nog even een belangrijke mededeling om misverstanden te voorkomen.
Op deze info-avond ga ik niet uitgebreid in op ziektes en specifieke gezondheidsklachten. Heb je hierover vragen of heb je hulp nodig dan kan dat natuurlijk altijd maar het is wenselijker om dat te doen tijdens een persoonlijk consult.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *