Eetdagboek

Ik merk dat jullie het leuk vinden als ik hier vermeld wat ik zoal eet dus heb ik weer een eetdagboek bijgehouden. Deze keer is het van een zondag. De weekenden en dan vooral de zondag is meestal toch net een beetje anders. We staan vaak wat later op waardoor we laat ontbijten en de lunch overslaan. Maar daarvoor in de plaats komt dan een flinke snack-aanval….. Gelukkig kan dat ook op een redelijk gezonde manier zoals je hier kan zien.

IMG_3977

Mijn late ontbijt bestond uit een gekookt eitje met een beetje zeekraal. Die combi is echt heerlijk!
Verder at ik een kwart meloen met een beetje kokosyoghurt en home-made Paleo granola.

IMG_3982

Ja, jullie zien het goed. Dit is een foto van prachtige gevulde broden! “Uhh, maar jij eet toch (bijna) geen brood?” Klopt! Wij waren ’s middags naar de FeelGood Market in Eindhoven gegaan en daar stond een kraam met al dit lekkers. Oké, ik geef eerlijk toe: het water liep me in de mond. En het rook zo heerlijk! Maar we hebben alles netjes laten liggen en we zijn gewoon door gelopen.

fullsizeoutput_b67

Eenmaal thuis gekomen hadden we toch wel trek dus ben ik de koelkast ingedoken en heb ik wat snacks op tafel getoverd. Heerlijk in het zonnetje genieten van lekkere hapjes, wat wil een mens nog meer.

IMG_3986

Mijn dag kon helemaal niet meer stuk toen manlief aanbood het avondeten te verzorgen. Ik moet zeggen, ik sta heel graag in de keuken maar ik vind het ook super als er voor mij gekookt wordt.
We hadden een recept van Pascale Naessens op de planning staan: gehaktballen met heel veel groente en een salade. Jammie, het was weer smullen.

IMG_3988

’s Avonds kon ik mijn snaaizin niet onderdrukken en heb ik een plakje bananencake bij de thee genomen.

Het was dan misschien niet de meest gezonde dag maar voor een zondag vind ik het helemaal prima. En ik heb er van genoten en dat is tenslotte ook heel belangrijk!